Hi Bloggers!!~.. Thanks for visiting my blog.. I hope you have a great day!!~.. xoxo, Effa CuRio

♥ Adorable Followers ♥

Sunday, May 8, 2011

Seru!!~

Assalamualaikum wbt & Hye!!~

Hari buruh yang lepas, aku dan kakakku serta abang ipar pegi tgk wayang.. korang tau cite ape kitorang tgk??.. cite SERU.. yang sharnaaz berlakon tuh.. abang ipar aku nie la yang nak sangat tgk kan.. nasib baik la aku nie bukan jenis yang jerit-jerit tgk cite hantu.. hehehe.. aku suka tgk cite genre seram-seram nie.. tapi kan first time dlm hidup aku, aku tgk wyg cite seram sambil memejamkan mata.. bukan kerna seram okay.. cuma aku pening la tgk cite tuh.. sebab camera yang banyak bergerak buat aku pening sangat-sangat.. tapi cite nie okay la.. xde la seram sangat.. hehehe.. BEST even pening-pening tgk.. rasa nak muntah lepas kuar panggung.. ahahaha!!~


alkisah bermula bila sebuah produksi membuat penggambaran filem dalam hutan dan kemudian terjadinya pelbagai kejadian aneh & histeria seorang krew produksi iaitu Sari penolong pengarah dan diikuti oleh jurumekap, Julia yang tiba-tiba menjerit lalu pengsan apabila bekalan elektrik set penggambaran mereke terputus dan Julia akhirnya bangun lalu lari ke dalam hutan.. Jurukamera Sham dan Tony diarahkan untuk mencari Julia dalam hutan. Pengarah produksi filem tersebut iaitu Sam mengarahkan krew pulang ke tempat berkumpul bagi mengelakkan kejadian yang lebih buruk dari terjadi.. Sari yang histeria akhirnya dibawa ke hospital dan selepas itu lebih banyak pembunuhan berlaku di tempat mereka berkumpul.. Orang kampung iaitu sepasang suami isteri yang menyebabkan semua pembunuhan kerana mereka tidak dapat menerima kematian anak mereka lalu mereka menggunakan Sari untuk mendapatkan semula anak mereka.. 

Seram lol.. Jom layan trailer.. lagi best korang pegi tgk wayang.. jgn sampai termuntah sudah la..


xoxo,
:: Effa CuRio ::

4 comments:

Ija AppLe :) said...

rmai ckp cite ni seram..
nk tgok tp xdownload lg..
nk tgk wyg syg duet kot.hehe :)

Effa CuRio said...

Ija AppLe :) : xde la seram mane pun.. tapi pening je la.. hehehe..
nanti download la.. =)

Yanaliya said...

Citew nie mmg x serm...tpi bes...huhu...

Effa CuRio said...

Yanaliya : memang la xseram mane pun.. tapi pening kot duk dlm panggung tgk cite nie.. hehehe.. =)