Hi Bloggers!!~.. Thanks for visiting my blog.. I hope you have a great day!!~.. xoxo, Effa CuRio

♥ Adorable Followers ♥

Wednesday, May 11, 2011

Day four : 10 Things You Hate!!~

Assalamualaikum wbt & Hye!!~

Hari keempat untuk 1o Things in 10 Days.. hehehe
10 things I hate!!~..

1. high heels
really hate heels.. hehehe.. even i'm petite, i can't wore the heels.. xboleh gerak dengan cpt kalau pakai heels nie.. wedges still boleh dimaafkan lagi.. heels??.. yeah nope!!~


2. hypocrites & materialistics
hate those people.. rasa macam nak bunuh je.. dh byk kenal ngan orang macam ni.. tolong la ikhlas sikit bile nak berkawan tu.. jgn nak hyprocrite and materialistic okay!!~

3. flowers
hate flowers.. i don't know why.. but, if someone ask me what flowers i like the most.. so, i need to choose one right??.. i'll definitely choose black roses.. ahahaha!!~

4. crowded place
hate this place.. rasa rimas.. but terpaksa gak pegi tmpt mcm nie kan.. contohnya pasar mlm.. ;p


5. annoying things
hehehe.. macam mane nak ckp ye.. benda yang buat aku rasa menyampah.. satu contoh la.. masa aku study kat UiTM dulu.. ade la junior yang so annoying okay.. die ingat diorang tu bagus sangat ke??.. nak buat bising kat sudut pelajar.. org discuss study kat situ la adik-adik.. bukan mcm korang yang duk gosip & semua orang kat situ boleh dengar + gelak tawa korang tu.. WTF!!~

6. pink
i hate pink in colour.. but i don't know why, i have handphone and lappy yang berwarna pink.. macam mane tu??.. mgkn nampak cantik kot.. sebab kaler die soft je.. bukan yang terang sangat tuh.. eeeuuuuwwwwwwwwww!!~

7. ulat
seriously aku benci kat ulat.. geli kot.. mcm cacing, ulat beluncas, gonggok semua tu la.. ulat yang kecik-kecik tu mmg aku xsuka.. tambah badan diorang tu licin je.. euuwww.. terbayang plak.. gelinye!!~

8. heart broken
nie aku xsuka skali.. bile hati dan perasaan dipermainkan.. geramnye.. xnak dh la heart broken ni.. so, xde la boyfriend sampai sekarang.. hehehe
  

9. line internet slow
mesti aku rasa stress bile line internte slow.. benci bile terjadinya situasi nie.. rasa nak campak je lappy ngan broadband tu.. tapi sayangnye lappy.. hehehe

10. cooking
aku xsuka langsung bab masak memasak nie. tapi zaman kecilku mesti duk main masak- masak kan.. sekarang, xde skill langsung dalam memasak nie.. yang aku tau makan je.. hehehe.. stakat goreng tu tau la.. kalo berkuah semua failed!!~.. maggi je lulus.. ;p

xoxo,
:: Effa CuRio ::

4 comments:

POSH76 said...

jalan2

Effa CuRio said...

POSH76 : selamat dtg.. hehehe.. =)

Hayati Hamzah said...

saya pun tak suka benda2 gini !
pink tu boleh dipertimbangkan lagi ;)

Effa CuRio said...

Hayati Hamzah : oh ye ke??.. sama la kita.. hehehe.. =)