Hi Bloggers!!~.. Thanks for visiting my blog.. I hope you have a great day!!~.. xoxo, Effa CuRio

♥ Adorable Followers ♥

Sunday, May 8, 2011

Followers - 440, I Love You!!~

Assalamualaikum wbt & Hye..

Hari nie bile bukak blog.. tgk dah semakin bertambah followers.. dh ade 440 followers.. tapi followers yang ke 440 nie memang la aku sayang die.. tak bermakna followers yang lain aku tak sayang cuma yang nie sayang lebih sikit..dah lama kitorang kenal.. ahaha.. siapakah gerangan beliau nie ye??..


eraemo90??.. siapa tu??.. okay.. 
Nama beliau Noor Fahirah Badrudzaman..
die nie adik aku.. sebab tue la aku sayang die.. even mak bapak kitorang lain okay.. ahahaha.. kitorang nie memang ade jodoh la.. dari kecik.. masa tu umur aku dalam 6thn mcm tu, kitorang ditakdirkan berjumpa di Railway station Ipoh.. siap boleh tangkap gambar berdua lagi.. comel je.. hehehe.. even xkenal mane pun masa tu.. just jumpa gitu-gitu je.. bile dh msk sekolah rendah, ntah macam mane kitorang nie boleh la pulak berjiran kan.. rumah sebelah menyebelah je okay.. gila kan.. kitorang slalu la main sama-sama.. pegi padang sama-sama.. berbasikal, panjat pokok.. nakal sungguh!!~..dan akhirnya terpisah bile aku dh pindah rumah dan masing-masing pun dh besar kan.. die pulak masuk sekolah asrama.. bile dh masuk U, aku pun dh pindah Shah Alam.. aku try search nama die kat facebook.. akhirnya kitorang jumpa balik kat facebook.. dh besar dh budak nie.. cantik pulak tu.. xpercaya die cantik??.. jom usha pic die..



jom la ramai-ramai follow blog budak ni >>>>http://akugerek.blogspot.com/
promote plak kan.. hehehe.. PEACE!!~

Adik, kakak sayang sama adik.. thanks sebab bagi banyak kenangan terindah.. bile nak jumpa lagi ye??.. tunggu kakak balik Ipoh ye.. *hugs*.. =)

xoxo,
:: Effa CuRio ::

4 comments:

unknown girlz said...

tahniah..
okep2..nk g terjah.. tata :p

Effa CuRio said...

unknown girlz : okay.. thanks!!~.. =)

noor fahirah badrudzaman said...

oHEMMGEEEE~~!! haha saye sgt terharu lah kakak~!!! thanx taw~~!syg kakak ketat2..~~!! *blushing* :)

Effa CuRio said...

noor fahirah badrudzaman : ahahahaha.. malu-malu die.. most welcome.. =)