Hi Bloggers!!~.. Thanks for visiting my blog.. I hope you have a great day!!~.. xoxo, Effa CuRio

♥ Adorable Followers ♥

Thursday, May 12, 2011

Meet my girlfriends!!~

Assalamualaikum wbt & Hye!!~

Dua hari lepas aku memang berjanji dengan two girlfriends aku ni nak jumpa.. Two girlfriends which are my bff too.. Azie & Miera.. Kitorang jumpa kat UiTM untuk ambik jubah konvo..
at first, aku jumpa Miera kat faculty.. Kat situ plak terserempak dengan seseorang.. wow.. lama xjumpa budak nie.. rindu plak kat die.. ahahaha.. ampun kat gf die..

Then, aku & miera pegi DATC sementara tunggu azie sampai.. aku ajak miera pergi beratur ambik jubah dulu sebab banyak prrosedur kan.. lagipun xnak la kena beratur panjang.. nanti biar azie beratur sorang-sorang.. sape suruh die lambat.. hehehe.. kejam.. bile settle semua dokumen yg patut diserahkan, kitorang pun pegi ke bilik ambik jubah tu... kat situ kitorang berdua duk gelak-gelak je keje.. sampai org tu bagi jubah pun xtgk die bagi size ape and lupa tnya size paling kecik skali.. keluar je dr bilik tu, trus pegi toilet untuk try.. miera ckp die pun dpt size s.. die pakai elok je.. aku pakai mcm badut sarkas je.. besarnye.. then aku ckp kat miera, masa diploma dulu xde pun besar macam ni.. so, kitorang amik keputusun tuk pegi ke bilik tue  balik.. sampai je kat situ.. tgk perbualan aku dengan the person in charge (pic)

aku : kak, nak tanya la.. size jubah paling kecik ape ye??
pic : nie diploma ke degree??
aku : degree
pic : size xs..
aku : abis nape saya dapat size s..
miera: jubah tue dah tenggelamkan die dah..
pic : ye ke.. sorry.. ape la org kat dlm nie buat keje ..
(kak tu berlalu dan ambik size xs)

Aku tersenyum je dengar kak tue ckp mcm tu.. tapi yang best die bagi size s lagi.. baik xpyh tukar.. ahaha.. then dh settle.. dpt dh size xs.. tunggu azie plak.. bile azie dh settle semua, kitorang pegi mkn kat Pakli Kopitiam... then abis satu shah alam kitorang pusing temankan miera cari baju kurung..
ahahaha.. siap bergosip la kitorang bertiga nie.. abis semua cite keluar.. ye la kan.. dh lama kitorang tak keluar bertiga nie.. happy..



my girlfriends.. <3

okay, buat Hanafi, sorry xdpt jumpa ko.. aku jumpa girlfriends aku.. ahahahaha.. best la tue pegi tgk wayang but u owe me something.. jgn lupa bah..
cheese cake!!~.. ;p

Tak sabar nak pegi konvo sabtu nie jumpa semua member.. 
but all my family members tak dtg.. adui.. xbest langsung.. 
my dear Lyn pun xnak dtg.. benci-benci.. huhuhu..
sape nak dtg untuk konvo aku??


P/s : jgn lupa follow twitter Effa CuRio.. peace!!~

xoxo, 
:: Effa CuRio ::

5 comments:

eB ezrin said...

aku x jadi balik ler...
gi convo kamu la kot ;p

Effa CuRio said...

eb : pulak dh.. hehehe.. ingat blk kg..

Effa CuRio said...

xjadi balik kg la plak kan.. hehehe

Inspirationalefeks said...

memang best kalau dpt jumpa kawn kan :) kekeke

Effa CuRio said...

Inspirationalefeks : betul2.. =)