Hi Bloggers!!~.. Thanks for visiting my blog.. I hope you have a great day!!~.. xoxo, Effa CuRio

♥ Adorable Followers ♥

Monday, May 9, 2011

Day two : 10 important people

Assalamualaikum wbt & Hye!!~..

Hari ni hari kedua untuk 10 things in 10 days.. hehehe..
10 important people in my life!!~

1. Allah swt & Nabi Muhammad saw
Allah yang maha esa.. maha mengetahui segalanya..
Nabi Muhammad utusan Allah ke dunia..

2. My Mama
Orang yang terdekat dan terpenting dalam hidup.. mama.. tanpa mama, aku rasa aku tak akan hidup macam sekarang nie.. mama banyak berkorban dan tabah membesarkan kami 4 beradik.. thanks a lot mama.. luv u damn so much.. 

3. My siblings
my three sisters.. ezrin, erni & ellia.. luv them.. walaupun kadang-kadang ade perang dunia ke-3, hubungan adik beradik tue takkan putus.. thanks to my sisters yang dh banyak tolong jaga adikmu yang degil nie.. hehehe

4. Aerishadania & Aedreandaian
Aerish, my niece yang sangat comel walaupun byk cakap & suka melawan.. tabiat baru si kecil molek nie suka sembur air liur.. mane blaja ntah..
Aed, my nephew yang sangat nakal tapi comel jugak macam kakak die..


5. BIL
both of my brother in law.. tanpa diorang, xdapat la aku anak-anak buah yang comel-comel nie.. hehehe..

6. BFF
My dear bff; Asyraf, Lyn, Azie, Mira, Hanafi, Mimi, Arina, Umai, Mana & Ika

7. Followers
Followers blog yang xseramai mane pun.. thanks to all of u.. tanpa followers, blog Effa CuRio nie suram dan sunyi je.. hehehe.. 


8. Friends
All my friends..
friends from GNI.. TCS.. PLKN.. UiTM.. Facebook.. Twitter.. MySpace

9. Since Gurlz 1987
My gang since gurlz 1987.. Ekin, nik, nurul & amy..
rindu korang and sayang korang.. =)

10. future husband
Ahahaha.. siapakah gerangannya??.. 
Hanya Allah swt sahaja yang tau..
so tunggu je la.. hehehe
ade tak macam mr vampire ku - ian somerhalder (damon).. ;p



xoxo,
:: Effa CuRio ::

4 comments:

Zue AnnaLeeya said...

aerish dan aed tuh mmg chumel.... mcm aunty effa la kan???? hehe..

eB ezrin said...

ramainyer polower kamu... celen aku dh tuh... hu3

Effa CuRio said...

Zue AnnaLeeya : ahahahaha.. mcm aunty die ke??.. thanks.. geram ngan diorang yg agak nakal tu.. =)

Effa CuRio said...

eB ezrin : hehehe.. tue la kan.. nak celen kamu la nie.. tunggu!!~.. huhuhu..
ape lagi.. tlg la promote blog yg xseberapa nie supaya bertambah ramai lagi.. ;p