Hi Bloggers!!~.. Thanks for visiting my blog.. I hope you have a great day!!~.. xoxo, Effa CuRio

♥ Adorable Followers ♥

Monday, June 20, 2011

Thank You, Mr. M!!~

Assalamualaikum wbt & Hye!!~

Okay.. if korang dah baca entry I Hate You, Mr. M, mesti korang dah tau sape Mr. M tue kan.. hehehe.. actually sekarang nie aku dh x benci dah kat Mr. M but aku bertambah syg kat die.. Thank You, Mr. M sebab dah settlekan problem aku..

Hari tu.. ntah mcm mane aku ternampak Mr. M nie kat twitter.. so aku pun tweet la kat die.. aku ckp ape masalah aku.. then die reply and mintak DM num mobile phone aku.. so, aku DM la num aku.. xsampai beberapa minit, die dah call and settlekan problem aku tu..  I'm speechless.. cepat die buat keje kan...





THANK YOU, MR. M
@
Mr. Maxis...

Sekarang nie kdt aku dh xditolak mcm dulu.. =)



Kat sini siapa ade twitter??.. jom la follow.. will follow u back.. =)

xoxo,
:: Effa CuRio ::

6 comments:

Abang Stalker said...

tahniah la.. :) hrtu abg pny digi bt hal.tetbe tolak 8rgt.nk tweet digi la. :D

Effa CuRio said...

@Abang Stalker : ahahaha.. cepat tweet digi.. =)

Azlan Hasan said...

aku pun kadang2 bengang ngan maxis tapi au tak tau kenapa smpai sekarang aku masih pakai..hehe

Regards,
-Strider-

eB ezrin said...

ramainyer polower... ajak la join aku gaks.. hu3

Effa CuRio said...

@Azlan Hasan : ahahaha.. pegguna maxis yg setia.. any prob tweet je mxs.. =)

Effa CuRio said...

@eB ezrin : follower ape yg dimaksudkan??.. twitter ke blog??.. ;p