Hi Bloggers!!~.. Thanks for visiting my blog.. I hope you have a great day!!~.. xoxo, Effa CuRio

♥ Adorable Followers ♥

Monday, June 6, 2011

Aku dicari & dicabar??

Assalamualaikum wbt & Hye!!~

Wow.. tajuk entry macam wanted je aku nie kan.. huhuhu.. Actually hari tue my bff, mimi cari aku kat fb and die post 'where r u?' kat wall facebook aku.. actually dulu aku nie addicted sgt kat fb, suka la wat status bagai tu.. tapi sekarang nie aku more addicted to twitter.. oh yeah!!~



nak tau ke ape yang die cabar tu??.. die cabar benda yang aku nak sangat jadi.. hurm.. die cabar aku jadi penulis novel.. okay.. di sini aku nak cakap la yang aku dah start tulis tapi xpenah nak continue siapkan.. ahahaha.. dan untuk itu, aku akan amik cabaran bff aku ni dan siapkan novel tue ye.. tunggu!!~

btw, thanks a lot mimi sebab bagi aku semangat!!~

xoxo,
:: Effa CuRio ::

4 comments:

iQa~ said...

n bila dh publish, sila bg aku free satu...
hahaha.. =P

eB ezrin said...

a'a skang nih free sgt kan? wat la.. ;p

Effa CuRio said...

@iQa~ : okay iQa.. kalo de rezeki.. hahaha.. =)

Effa CuRio said...

@eB ezrin : kena hati yang tenang baru boleh sambung buat cite tu.. kalo x, xdpt pk.. huhuhu