Hi Bloggers!!~.. Thanks for visiting my blog.. I hope you have a great day!!~.. xoxo, Effa CuRio

♥ Adorable Followers ♥

Tuesday, December 27, 2011

February oh February!!~

Assalamualaikum wbt & Hye!!~


Aku tak sabar menanti bulan February tahun depan..
Tapi kenapa ya?.. Apa yang menarik  bulan February tu?
Sememangnya bukan birthday aku.. dan tiada kaitan dengan diri aku pun..
Yang pasti aku tak sabar menunggu bulan February & pada masa yang sama nak kumpul duit.. haish.. lain macam je kan bunyinya.. nak kumpul duit buat apa??..


Adakah aku akan bertunang or kahwin?.. OH TIDAK!!~.. yang itu pasti lambat lagi kot.. hehehe.. Bukan itulah.. Tapi dua tarikh ni amatlah dinantikan..
18 Feb & 23 Feb..
=))


Pasti korang still tertanya-tanya lagi kan?..
Ada apa dengan dua tarikh tersebut..
Korang nak tahu ke?.. Tiada apa pun..
cuma ada majlis kecil-kecilan je..
Ahahahahaha.. Effa ni sengal betul la..
Bagitahu je la kan.. nanti ramai yang mengamuk pula baca entry ni..
Sabar ya rakan-rakan blogger..
Aku nak bagitahu la..


Tanggal 18 Feb...




Concert Avril Lavigne la..


Tanggal 23 Feb...




Concert Evanescene..


HEHEHEHE..
Tapi yang 23 Feb ni kan birthday mama..
Boleh ke nak pegi?.. hukhukhuk..


Aku ni kan one of the biggest fan diorang..
Wajib pegi ni kan??.. lalalala..
Kumpul duit dari sekarang.. :)


xoxo,
:: Effa CuRio ::

6 comments:

MieyaZ said...

first of all ak nak cakap yg Effa ni senget..ingt kan pe td..huhu disebabkan ak pn peminat Evanescence ak sgt stuju ngn Entry ni..hahaha Avril pun ak minat gak tp minat sbb si effa ni bg dgr lgu Wish you were here..
peace yo..
loves,
fatin

@rRieyaNa_Fy's said...

ishh effa ni igtkn dh nk tunang td...sker wt org sakit dada sbb men teka-teki...huhuhu...

Effa CuRio said...

@MieyaZ : aku x senget la.. sengal je.. ahahahaha.. apa lagi?.. jom la kita pegi concert tu.. hehehehe.. :))

Effa CuRio said...

@@rRieyaNa_Fy's : ahahahaha.. akak ni.. agak2 la.. cam ne effa nak tunang kalau xde calon.. chill k.. nsb baik sakit dada je.. kalau sakit jantung tadi, habis la.. peace!!~.. :)

Abg Stalker said...

ingatkn 18feb nk tunang.23feb plk lisa (ex gilapren abg) kwin. :D sygnya duit tiket mahai!ok,abg mmg kedekut ckit nk perabes duit tuktgk konsert. :D

Effa CuRio said...

@Abg Stalker : tunang??.. xde maknanya la.. ahahahaha.. dah tau dah abg mmg kedekut.. ;p

tetiba je kan lisa jadi ex girlfriend.. ngeee!!~