Hi Bloggers!!~.. Thanks for visiting my blog.. I hope you have a great day!!~.. xoxo, Effa CuRio

♥ Adorable Followers ♥

Monday, July 11, 2011

PENCARIAN CIK EN DAN BLOG

Assalamualaikum wbt & Hye!!~


 click banner to join..


Hari ni nak join segmen dari cik en.. dah lama dah cik en invite join tapi barulah ade masa nak join & setelah fikir ape warna tema blog ni.. huhuhuhu


Yang best dan menarik untuk join segmen pencarian bloglist nie sebab ikut warna tema blog.. ade beberapa warna yang cik en listkan tapi warna tema blog ni xde.. so join utk kategori rojak.. atau lebih tepat kalo ade warna grey.. hehehe..


Okay, ape yang menarik kat blog cik Effa CuRio ni kan??.. xtau la cik en.. blog ni simple je.. ade scroll bar berwarna.. header pun dah tukar baru.. and kalo xsilap xde la ambil masa yang lama nak loading kat blog nie.. cik en rasa best ke blog ni??.. ahahaha.. 


xoxo,
: Effa CuRio::

7 comments:

ZWAN SABRI said...

Okay, nanti zwan terjah blog depa.. ;)

MySuaraBlog: Lelaki, Jom Kita Bersosial

eB ezrin said...

gd luck yer :)

Effa CuRio said...

@ZWAN SABRI : okay.. thanks zwan.. =)

Effa CuRio said...

@eB ezrin Thanks.. =)

eintan nurfuzie said...

huhu..thnks join....
cik en bz skit...ri ni bru sempat terjah...huhuhu...
yup2 kotegari yg ni kelabu tp cik en x listkan...so..rojak la yek...huh
thnk s join

Effa CuRio said...

@eintan nurfuzie : xde hal la cik en..
thanks invite.. =)

ninie_azriena said...

datang dari segmen cik en..gud luck ya :)

ninie join juga..jom usha =)
http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/pencarian-cik-en-dan-blog.html