Hi Bloggers!!~.. Thanks for visiting my blog.. I hope you have a great day!!~.. xoxo, Effa CuRio

♥ Adorable Followers ♥

Sunday, July 10, 2011

OMG!!~


Assalamualaikum wbt & Hye!!~

Korang semua sihat ke??.. 
Korang perasan sesuatu tak??.. Kalo tak perasan tu maknanya korang baru first time la dtg blog cik Effa CuRio ni.. hehehehe.. Actually aku tukar header & font kat sidebar tu.. lepas tu plak tambah la beberapa widget.. cam mane??.. okay tak blog cik Effa CuRio ni??.. serabut ke atau lebih kemas??

For the header I would like to thanks my eldest sis, sebab tolong editkan header ku itu.. kenapa The Vampire Diaries??.. sebab aku nie salah satu peminat cerita tu.. Kalau korang nak tau, selasa nie TVD season 2 akan ditayangkan di 8TV.. ganti cerita Hellcats.. kalau xnak tau, sila abaikan.. ahahaha.. xsabar nak tengok boyfriendku - Damon Salvatore .. 






Lagi, ape yang aku buat ye.. aku tukar warna scroll bar tu.. aku suka.. cute je kan.. mesti ramai yang cakap.. gila ke ape cik Effa CuRio ni.. perasan lebih.. hehehehe.. orang lain ramai dah buat dah kan, tapi aku nie baru la terhegeh-hegeh nak buat scroll bar berwarna tu..

Okay la.. nak sambung buat cerita novelku itu.. 


Siapa ade twitter??.. jom la follow.. i'll follow u back!!~


xoxo,
:: Effa CuRio ::

14 comments:

Marniey said...

tak perasan plak..huuhu..

Abang Stalker said...

abg perasan!yeay! :) lbh cantik.ala..xpe la..jgn pk kn org lain,pk dri sdri je.abg pny xde wrn pun scroll box.kaler biasa je. ;D header x menahan ek.abg pun ske tgk vampire D ni.

iQa~ said...

header baru???cantik ok even ku xtgk vampire ni....hehehe.... =)

SANDRA AZWAN said...

Sandra suka giler kot citer nie...tapi, tengok DVD la....;-)

NadiaWahid said...

saya pun suka TVD..tak sabar nk tgk..DAMON mmg hot!

Effa CuRio said...

@Marniey : oh ye ke??.. xpe la.. hehehe.. =)

Effa CuRio said...

@Abang Stalker : thanks abangku sebab perasan perubahan tu.. hehehe..
cantik ye??.. =)

Yeay!!.. ade geng suka tgk TVD.. =)

Effa CuRio said...

@iQa~ ye ke babe??.. thanks.. hehehe.. =)

Effa CuRio said...

@SANDRA AZWAN : yeay!!.. ade geng lagi suka tgk cite TVD.. season 2 bakal ditayangkan.. sandra jgn lupa tgk tau.. =)

Effa CuRio said...

@NadiaWahid : ahahaha.. ramai juga yg suka tgk TVD ni kan.. yup.. Damon hot..

nadia jgn lupa tgk season 2.. kita tgk Damon Salvatore.. lupakan Stefan.. hehehehe.. =)

eB ezrin said...

aloahai comeinyer scrollbox tuh yer ;p

Effa CuRio said...

@eB ezrin : nie ikhlas puji ke kutuk tu??.. ahahahaha.. =)

Abang Stalker said...

ye..cun melecun header tu.especially awek bju merah tgh2 tu.hahaha ;)) simple je,skli tgk da mcm button plk.

Effa CuRio said...

@Abang Stalker : thanks.. button ape la plak kan.. hehehe... owh rupanya abang stalker suka si elena tu.. ;p