Hi Bloggers!!~.. Thanks for visiting my blog.. I hope you have a great day!!~.. xoxo, Effa CuRio

♥ Adorable Followers ♥

Tuesday, July 12, 2011

Happy Birthday Aedreandaian!!~

Assalamualaikum wbt & Hye!!~

Jumaat lepas, angah mc.. sepatutnya kalo dh mc tu duk kat umah je la diam-diam kan.. tapi die nie bukannya sakit pun.. saje je tu.. huhuhu.. so kitorang jalan-jalan..
sambil tu kitorang kidnap mama dan anak-anak buah kitorang yang cute tu.. 

Kitorang pergi lunch kat Pizza Hut..
macam-macam hal la kat sana..


Layanzzzzzzz...

Our menu for that day.. =)
Aerish mkn soup..
sempat lagi buat perangai minum air dua cawan sekaligus tu..

Aerish makan ice cream..
bila dah abis, dia boleh plak ckp "nanti, orang tu anta lagi satu"

So, tue je la..
Happy Birthday, Shengri Kuaile & Selamat Hari Jadi
to
Aedreandaian.. =)

Birthday boy.. =)

To along, jangan jeles sebab kitorang sambut birthday Aed lagi awal.. ahahahaha..

Siapa ade twitter??.. jom la follow.. i'll follow u back!!~


xoxo,
:: Effa CuRio ::

14 comments:

iza lover said...

cumel lha bebey . :) suka .

Effa CuRio said...

@iza lover : thanks iza.. =)

putra suki said...

Sedapnya diaorg mkn. huhu. :)

eclipsesweet said...

yummy... :)

ellia said...

hehe along 2 lbt baru nk jimba2...kt lg advance...haha =p

Effa CuRio said...

@putra suki : hehehe.. mane ade la.. biasa je.. =)

Effa CuRio said...

@eclipsesweet : yummy yummy.. =)

Effa CuRio said...

@ellia : tu la kan.. hehehe.. die bz ke??.. kalo x cnfrm dh comment entry ni.. ;p

eB ezrin said...

wahhhh... byk kali smbt besday aed yer? ;p

Effa CuRio said...

@eB ezrin : tau xpe.. ahahaha.. =)

Abang Stalker said...

la..kecik lg rupanya besday boy.bdk tu mkn piza ckit je,yg sbnrnya mak2 sdra dia yg nk mkn..hahah.alasan smbut besday ye.haha..hapy besday Aed. :)comel je..da bsr jd org yg berguna dan hensem cm abg. :P

p/s:baby boy kn?

::NureeN:: said...

bertuahnyerr aed.. dikelilingi insan2 tersyg.. ni brapa kali sambut besday aed ni.. bestnyerr...nk join jgk.. yg paling best tgk salad tue.. penuh semangkuk.. mmg bestlah...

aerish slalu mkn icecream strawberry mcm elly.. mmg depa 2 nih keja berjumpa.. tanya eb sabtu @ ahad ni boleh ker klau game nureen abes awal.. hehhe ;P

Effa CuRio said...

@Abang Stalker : yup.. kecik je lg birthday boy tu.. setahun baru.. hehehe..die xmkn pizza pun.. mkn soup je.. lalalala.. InsyaAllah.. dh besar die jd mcm abg ye.. Amin!!~.. =)

p/s: yup.. baby boy.. nape??.. nmpk mcm girl ke??.. ahahahaha

Effa CuRio said...

@::NureeN:: : byk kali sambut birthday Aed ni.. tp die bukan fhm pun.. ahahaha.. =)

yup.. Aerish suka ice cream kaler pink @ strawberry.. okay.. nanti kita tnya Eb.. =)