Hi Bloggers!!~.. Thanks for visiting my blog.. I hope you have a great day!!~.. xoxo, Effa CuRio

♥ Adorable Followers ♥

Friday, November 4, 2011

Make Over Blog!

Assalamualaikum wbt & Hye!!~

Minggu lepas datang tahap kesengalan aku, aku make over blog.. Tapi bukan blog aku.. blog orang lain.. Firstly, nak minta maaf la pada owner blog tu.. aku ni tak sekreatif orang lain yang pakar reka cipta blog yang awesome..  aku tau buat blog yang simple je.. Owner blog merupakan kawan aku yang senget sikit.. ahahahaha.. maaf sebab terkutuk.. tapi tak pe.. dia tak kisah.. dia suka aku kutuk depan-depan kan.. huhuhu.. Dia ni baru create account blogspot.. Actually dia ade blog lain tapi terlalu private.. so dia create account blogspot yang lain..


At first, blog dia kosong.. ape pun tak de.. then pandai-pandai aku la nk buat apa dengan blog dia kan.. nak tengok hasilnya??..
TADAAAA...
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v




http://soul87fatin.blogspot.com/

Nak tengok hasil yang real.. sila click link di atas.. Gunakan Google Chrome utk melihat hasil tersebut.. hehehe.. Tak cantik kan??.. simple sangat.. dari header semua tu la aku punya kerja.. Aku telah rosakkan blog dia.. ahahahaha.. Nasib baik la dia terima je blog dia yang xseberapa tu.. Thank you darling.. :)
  
P/s : Apa pula komen anda tentang blog tersebut?..


Eh.. lupa plak.. nak promote sikit.. follow la blog dia.. and follow juga twitter Effa CuRio ye.. hehehehehe..


xoxo,
:: Effa CuRio ::

6 comments:

MieyaZ said...

to my dear Effa...thanx lot sbb wat entry nak promote blog aku..hihihihi...cantik gler blog yg si tomei ni buat....appreciate it...sayang effa...hihihi

Effa CuRio said...

@MieyaZ : alalalala.. tipu la tu.. nak amik hati je kan.. hehehe.. xcantik pun kan?.. ;p

Abg Stalker said...

woo.da jd tukang edit blog org ye. :D kenal je owner blog tu. :)nice effa!

MieyaZ said...

alololo Effa cayang btolll la..shantikkk mcm Effa..

Effa CuRio said...

@Abg Stalker : tak jadi tukang edit blog pn.. saja try and error.. ahahaha.. Thanks abg yang handsome lagi bergaya.. :)

Effa CuRio said...

@MieyaZ : betul la sangat kan.. hehehe