Hi Bloggers!!~.. Thanks for visiting my blog.. I hope you have a great day!!~.. xoxo, Effa CuRio

♥ Adorable Followers ♥

Thursday, April 21, 2011

TOLONG!!..AKU STRESS NI !!~

Assalamualaikum wbt & Hye!!~

Sedih betul tadi.. aku pun dah gila.. apesal aku boleh mengamuk sampai macam tue skali.. nasib baik meja kaca tue xpecah.. adui.. kalo x abis ade yang tercedera tadi.. aku nie panas baran gak orangnye ye.. but i'm stress.. they always make me stress.. they didn't understand.. everything takes time right??.. bukan boleh redah je.. aku dah usaha la.. bukan xusaha.. dh xdapat nak buat macam mane.. sedih yang terlampau kali ini.. dah tak bermakna nak hidup kalo family pun tak dapat nak bagi sokongan dari belakang.. bagi aku stress je.. but my friend iqa always support me.. and my bff too.. Lynda cyg, thanks a lot coz understand me..


But mgkn ade benar ape yang diorang cakap, tegur and dh ingatkan aku.. yup.. aku terima dengan hati yang terbuka walaupun sakit sgt hati nie and bernanah telinga nak dengar..sampai TERSENTAP kot.. aku dh ckp aku faham and jgn la ckp lebih-lebih..thanks a lot.. really appreciate it.. and from now on, i'll promise to be more serious about it and i hope my family can support me.. please don't you dare to make me stress once again.. I hope so..


Tadi air mataku dibazirkan dengan begitu banyak skali.. rasa menyesal pulak nangis smpi mcm tue.. sampai pening2 kepala dan selesema.. tapi sekarang aku dah okay.. dengan adanya kawan yang sentiasa memahami, aku kuatkan semangat utk meneruskan hidup ini.. bukan bermakna sebelum tue aku nak bunuh diri.. berdosa kot bunuh diri.. cuma aku berputus asa je.. but now, i'm strong enough to make sure my life goes on.. peace.. =)

(ade wing, boleh terbang)

P/s: mgkn selepas aku postkan entry nie, aku xkn online blog or twitter or facebook utk sehari sebab aku akan pulang ke Pluto utk membawa hati yang telah disakiti..


xoxo,
:: Effa CuRio ::

6 comments:

iQa~ said...

Babe, just igt yg Allah xkan duga hamba-Nya kalau Dia xsayang...

Pasal kes smlm tu, mungkin silap cara tegur je... Bukan kakak2 ko xsyg... Ko just kne tabah n always igt yg ko kuat! Mengadu pada-Nya, InsyaAllah~

syazmimi zakaria said...

efa..where r u? y xbalek lagi? ur family might be harsh for u but they luv u..i might not understand ur pain..but escape is not an answer..be strong

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.bw here^^ nice blog :)
Feel free to visit me @ frommetoyou~
:)

Effa CuRio said...

iQa : InsyaAllah.. thanks babe!!~.. =)

Effa CuRio said...

Syazmimi: hey you.. i'm back.. it's just small matter.. yup.. i knoe and i will be strong enough.. btw, thanks a lot my dear friend.. *winkwink*.. =)

Effa CuRio said...

アヌム ちゃん~~ : Salam..Thanks.. i will visit ur blog.. see u there.. hehehe.. =)