Hi Bloggers!!~.. Thanks for visiting my blog.. I hope you have a great day!!~.. xoxo, Effa CuRio

♥ Adorable Followers ♥

Wednesday, April 27, 2011

Malu!!~

Assalamualaikum wbt & Hye!!~

Korang pernah tak rasa malu yang amat sangat??.. Aku pernah la rasa malu tapi xberapa nak ingat la.. owh.. ingat dh.. malu gara-gara pakai heels pergi class.. tapi xperlu la nak cite psl tue.. kejadian tue sememangnya malu la kan.. hehehe.. 


baru-baru nie aku tido kat rumah bff di seri kembangan tu.. balik tgk konsert JB, tido kat rumah die.. keesokan harinya, aku pun nak balik rumah kat shah alam ni.. naik komuter.. sampai je KL sentral, terus je beli tiket komuter.. yang bestnye.. aku nie dh la sorang-sorang.. duk berangan sambil dgr mp3 kat handphone plak kan.. lepas tuh blur xtau platform mane.. aku pun tgk la board yang tulis platform betul-betul dekat tangga and escalator.. dengan yakinnya aku pun nak turun escalator arah naik okay.. bukan escalator turun.. then, ade sorang mamat nie tgk aku pelik je.. aku pun tgk la depan.. sah-sah la aku pun terkejut.. mamat tuh still usha aku.. aku pun senyum je la kat die.. nasib baik die tak gelakkan aku.. and nasib baik jugak la xde org lain selain aku, mamat tuh and sorg girl nie.. lepas kejadian tu baru la ramai yg berada di belakang.. hehehehe.. malu kot.. thanks to mamat tue yang usha dengan pelik.. kalo x, cnfrm la aku dh naik escalator tu..


so, moral of the story, kalo sorang-sorang tue jgn la duk berangan okay.. karang xpasal-pasal dapat malu mcm aku.. ahahahaha!!~

xoxo,
:: Effa CuRio ::

2 comments:

| gad1s s0ypans | said...

HEHEHE....
gad1s p0wn kuat gak berangan.....

harap2 x jd mcm kejadian nie......

c(:

Effa CuRio said...

tue la kan.. hehehe.. =)