Hi Bloggers!!~.. Thanks for visiting my blog.. I hope you have a great day!!~.. xoxo, Effa CuRio

♥ Adorable Followers ♥

Friday, January 7, 2011

Geram!!~

'La la la la la la la.. I want you to love me like i'm a hot guy..'
bunyi ringtone handphoneku..
huhuhu.. lagu rihanna tue!!~
ape lagi cepat-cepat la aku capai handphone...
sekali miskol je.. hampeh betul!!~
so, aku pun tengok la sape yang buat miskol tue..
jeng jeng jeng...

0195299072!!~
Hah??.. ni num fon sape plak nie??
baik mengaku cepat.. ;p
grrrrr!!~.. rasa nak marah je..
num nie asyik-asyik miskol aku..
gila ke ape die nie??


xfaham-faham lagi ke aku xkenal die.. die pun xkenal aku kan??..
so, ape lagi. angkat kaki blah la.. hari tue die sendiri cakap die salah num kan??.. nie yang duk wat miskol je ape hal plak??.. hari-hari wajib miskol num aku.. ish... nak gado ke ape die nie??.. mgkn die nie jenis yang xfaham bahasa kot.. atau die nie mmg xtau malu??..

abis la labu.. aku dah jual num die nie kat blog aku.. hurm.. kalo ikutkan hati dan perasaan nie nak je jual num die nie kat facebook, myspace, twitter and semua social networking la.. biar ramai plak yang kacau hidup die.. baru padan muka die..



lagi best kalo dapat advertise trus num die nie kat mane-mane.. bila orang ramai kacau die, baru die faham kot perasaan aku nie.. or maybe die suka kot kalo ramai yang kacau die??.. hurm ntah la.. so, pada the owner num di atas... tolong la jgn miskol-miskol num aku lagi ye.. aku tau ko mesti xbaca pun blog aku nie but hopefully ko faham la.. dah aku xbagi ape-ape respon tue, maknanye aku xsuka la..




xoxo
:: Effa CuRio ::

3 comments:

qaqa said...

hahaha femes lak nom y miskol cik effa.. hhaha

Effa CuRio said...
This comment has been removed by the author.
Effa CuRio said...

ahahaha!!~.. tue la.. sape suruh die ganggu kan??.. ;p