Hi Bloggers!!~.. Thanks for visiting my blog.. I hope you have a great day!!~.. xoxo, Effa CuRio

♥ Adorable Followers ♥

Wednesday, January 19, 2011

Apa Perasaan Korang??!!~

Just nak tnya la kan.. apa perasaan korang bila berada dlm situasi ini.. bengang ke, suka ke, sedih ke, ketawa ke, happy ke, nak lompat bintang ke, nak bunuh orang ke atau nak jerit ke??..

1. Dulu korang suka la kat seseorang and orang tue tau tapi die dh tolak korang dan sekarang bila korang dh xsuka die, die muncul dan bgtau die suka korang.. gila kan??

2. Korang beratur panjang kat ATM and bile time korang, machine out of service ataupun duit dh abis.. mesti tension kan..

3. Korang nak shopping kasut and suka sangat kat kasut tu tapi size korang dh abis.. huhuhu

4. Bile jumpa keje yang rasa sesuai dengan korang tapi ade diskriminasi pulak.. nak yang bertudung la, chinese only la.. hurm!!~

5. Kawan baik korang tipu korang dan rahsiakan sesuatu tapi rahsia tue korang dpt tau dari kwn yang lain but die still xnk jujur and tell the truth??

6. bila korang teringin nk mkn sesuatu but kat kedai mkn tu xde pulak menu yang korang nak??.. i mean menu yang korang mintak tue dh abis gara-gara xcukup bahan.. mesti korang dh xde selera nak mkn dh kan??

7. orang yang xdikenali tetiba cakap korang sombong??.. ish.. yang nie aku rasa nk lempang je org tu..

8. terserempak dengan kawan lama kat mall but die buat-buat xnampak and xnk tegur korang??.. mcm la die bgs sangat kan??

9. naik komuter dengan member tapi ade pakcik xsedar diri nie duk bebel and cakap kuat-kuat  but ape yang die ckp tue sebenarnya pasal korang.. panas je telinga nie kan..

10. korang dah plan baik punya tapi terpaksa membatalkan planning tu atas sebab-sebab tertentu.. ;)


xoxo,
:: Effa CuRio ::

4 comments:

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

1. biar dy suke..
2. meraung dpn atm
3. balik dgn selipo
4. 4get it
5. lantk dy
6. mencebek bibir
7. tapak kaki skali
8. wat dono gak
9. smbag psl pakcik tu plak
10. masuk bilik.. tido..
hahaha...

Effa CuRio said...

ahahaha..
Thanks!!~.. ;)

Mabuk! said...

1.Bagus la ada orang suke kite, nnti bila clash ada calon laen.
2.Tendang ATM tu tanda protes.
3.Tu takde rezeki namannya. Beli laen je, bnyk lagi kasut lagi cantek.
4.Cari keje laen je, bnyk keje kat dunia nie.
5.Benci dia 100%, ambil masa yg lama hati nak baek.Jumpe buat taktaut tanda taksuke.
6.Tak cerewet tentang mknn, boleh order yg laen.
7.Sound je depan orang ramai.
8.Sindir kat tepi diorang sampai diorang bengang.
9.Buat taktau. Pasang headset dengar music.
10.Rasa frust tapi mungkin ada hikmah disebaliknya. Manetau eksiden tgh jalan.

Effa CuRio said...

huhuhu.. Thanks!!~