Hi Bloggers!!~.. Thanks for visiting my blog.. I hope you have a great day!!~.. xoxo, Effa CuRio

♥ Adorable Followers ♥

Thursday, December 13, 2012

Cuti² Malaysia~

Assalamualaikum & Hye!!~

Hari tu aku ada post entry "I need a vacation" kan? So ni la sambungannya.. Tengok tajuk pun mesti korang dah agak yang aku pergi bercuti kan?

Sebenarnya.. Aku tak bercuti pun.. Stay kat rumah je..
Best kan percutian aku kali ni?
Hahahahaha
Joke..

Aku bawa diri jauh dari semua masalah yang melanda.. Sebab semua orang nak cari pasal dengan aku kan.. even my bestfriend too.. So, I decided to leave them alone and disappear from their life for a few days.
Actually, aku dah seminggu tak tweet.. Tadi baru start tweeting balik.. and sangat rindu twitter =)
dah hampir dua minggu tak activate BIS.
ok.. melalut dah.. hahahaha


Nak tahu aku pergi bercuti di mana?

*drumroll*
 v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

I'm here!!~
woot woot..
Best Legoland ni.. Tapi kurang best sebab my eldest sister and her family tak join..
Kesian Princess barbie @ Aerishadania tak dpt ikut.. 
Babah and mama dia tak kasi ikut.. KEJAM!!

So, mari la mencuci mata dengan melihat gambar yang sempat snap di sana :)

cantik kan?





 KL Monorail & Bangunan Sultan Abdul Samad

 Roller Coaster

 Mama :)

Mama keletihan and Angah yang syok main :)

Picture yang selebihnya kat instagram..
Tak larat dah nak upload.. hahaha

So malam tu kita tido hotel and keesokan kitorang pergi mana???
Woot woot



SHOPPING TIME!!~
Johor Premium Outlet (JPO)

Ok la.. sampai sini je percutian kali ni..

xoxo,
:: Effa CuRio ::

7 comments:

Kidd Fallen said...

Main Project X tak? :3

Alysha Syahirah said...

untuk sekian lamanya.. bru kali nie... for da 1st time nami saw ur face . :D

Alysha Syahirah said...

untuk sekian lamanya.. bru kali nie... for da 1st time nami saw ur face . :D

Effa CuRio said...

@Kidd Fallen : Project X yang mana satu? hahahaha

Effa CuRio said...

@Alysha Syahirah : oh ye ke Nami? banyak je entry effa ada picture sendiri la.. lagipun saya tak cantik.. heee :)

eB said...

Aku kejam yer? Kalo bg ikot lg la kjm. Aerish dok jerit x bg krg men. Br pdn muker. Ha3.
Deq, camno sister leh jd HIS nih. Aku dh tkr gender ker? Ekekeke

Effa CuRio said...

@eB : Ahahaha.. mabuk di siang hari la tu kan :p