Hi Bloggers!!~.. Thanks for visiting my blog.. I hope you have a great day!!~.. xoxo, Effa CuRio

♥ Adorable Followers ♥

Friday, March 2, 2012

Thank You So Much!!

Assalamualaikum wbt & Hye!!~

Last Friday, ada seorang budak comel ni tiba-tiba minta URL Blog.. Masa tu macam blur sekejap. Dia nak buat apa pula ni kan?.. Maybe dia nak baca blog kot.. Tapi dah lama tak update.. hehehe.. So, tanpa berfikir panjang, terus je bagi url blog ni kat dia..

Tak sampai beberapa minit lepas tu, dia tweet bagi url blog dia pula.. dia suruh baca.. Dia cakap special for me.. Eh?.. Okay, tanpa berlengah aku pun buka la blog dia.. tapi buka kat BB je and masa tu tgh tunggu train.. so, tak puas and tak berapa nak nampak sebab kecik je kan.. dapat baca sikit je.. 

Korang nak tahu apa yang dia ceritakan kat blog dia tu??
Nah.. Sila baca ni..

Aku sangat la terharu okay.. tak pernah orang tulis pasal aku kat blog diorang.. Okay tipu.. Fatin pernah cerita pasal aku kat blog dia.. huhuhu.. sangat speechless!!.. 
Tapi aku tetap tersenyum setiap kali baca entry tu..
Senyum, tak perlu kata apa-apa.. :p

Last but not least..
Dear Fahan yang comel,

Thank you so much.. really appreciate it.. Thank you for being my friend too.. :)

xoxo,
:: Effa CuRio ::

4 comments:

farhan fahan said...

ok, fahan rase mcm nak menangis bile baca ni :") sebab terlampau terharu! thanks akak effa curio...

namilysa said...

untunglah farhan.. adess. haha :D

Effa CuRio said...

@farhan fahan : jangan nangis okay.. most welcome.. :))

Effa CuRio said...

@namilysa : hahahaha.. nami syg.. nnt kita cerita pasal nami pula.. :)