Hi Bloggers!!~.. Thanks for visiting my blog.. I hope you have a great day!!~.. xoxo, Effa CuRio

♥ Adorable Followers ♥

Saturday, March 3, 2012

Irfan Nafri

Assalamualaikum wbt & Hye!!~

You alls kenal ke Irfan Nafri??.. Tak kenal?.. I pun tak kenal.. hehehe.. Okay, Kalau korang nak tahu la kan.. Irfan ni artis.. eh? silap.. dia retis kot.. okay, tipu juga.. tapi  dia memang famous kat dunia twitter.. tak percaya?.. silalah percaya okay.. :p

Entah tade angin, tade ribut tetiba dia ni boleh follow twitter Effa CuRio yang tak seberapa ni.. Mula tu macam tak percaya la kan.. and penat juga la jadi stalker twitter dia.. hehehe.. Rupanya dia ni housemate, roommate and college mate Nazim Nasri yang juga retis.. oppppssss!

Okay, tak kisah la dia artis ke retis ke apa ke.. bukan itu yang aku nak highlight di sini.. Aku cuma nak cerita pasal budak ni.. budak??.. :)


Nama sebenar dia : Muhammad Irfan Shazwan Shaharizad
Umur : 19 tahun.. 
Asal : Johor Bahru
Profession : Student


Dia ni kan friendly.. best kot kawan dengan dia.. kita sengal macam mana sekali pun, dia layankan aje.. thank you Irfan.. Dia ni suka tengok bintang.. mungkin suatu hari nanti dia akan pergi ke bulan untuk melihat bintang-bintang yang bersinar.. Atau dia akan "biarlah mimpi sampai ke bintang?" Eh? merepek je aku ni.. Dia ni pandai cakap French.. tak percaya, try cakap French dengan dia.. confirm lepas tu dia merapu apa sampai kita pun tak faham.. ahahaha.. Dia ni bolehlah dikatakn bertuah atau famous kat twitter tu sebab bila dia tweet dengan artis Malaysia, diorang reply kot.. Aku jeles.. Yang paling penting kan....... Dia ni anak manja.. hehehe.. nak tahu apa sebab dia dikatakan sebegitu?.. hurm.... biarlah rahsia.. *lariii*.. takut korang baling kasut pula.. Kadang tu dia ni funny but paling tak boleh blah bila dia suka suruh dengar lagu Aishiteru.. itu lagu favorite my niece.. :))



So, kalau korang nak kenal dengan dia, jangan segan silu pergi follow dia kat..
Twitter l Blog

Ini la dia.. tadaaa.. kan dah kata dia famous.. :P
siap bergambar dengan artis lagi..


P/S: Sorry Irfan sebab curi gambar you.. :)
&
Thank you sebab sudi berkawan.. hehehe.. 


xoxo,
:: Effa CuRio ::

6 comments:

Abg Stalker said...

nama sdp.mke pun hensem. :D adakah statement ni mcm gay?HAHAHA

eB ezrin said...

ooooooooooooo

Effa CuRio said...

@Abg Stalker : ahahaha.. baca comment ni pepagi rasa nak gelak guling2 kat office.. not so gay la.. :)

Effa CuRio said...

@eB ezrin : pqrstuvwxyz!.. :p

ada syu said...

sir saya minta maaf sangat sangat.

ada syu said...

sir kalau saya cakap benda ni boleh tolong dengar saya nak ajak sir pergi JJ masa hari jadi cikgu shahida please?"_