Hi Bloggers!!~.. Thanks for visiting my blog.. I hope you have a great day!!~.. xoxo, Effa CuRio

♥ Adorable Followers ♥

Friday, March 9, 2012

Meet My New Boyfriend!.. :)

Assalamualaikum wbt & Hye!!~

Excited dengan title entry sampai tak tahu macam mana nak taip entry ni.. ahahaha.. Okay, apa yang nak diceritakan  pun entah la..

Let me introduce my new boyfriend yang sangat kacak, comel dan macam-macam lagi la.. but before that, nak cerita dulu macam mana boleh kenal kan.. :)
Kenal dia dua tahun yg lepas.. alamak, malu  nak cerita kan.. *gedik je* Ahahahaha.. Okay la.. ni la dia...

Tadaaaa
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Name : Ian Joseph Somerhalder
Birthdate : 08 December 1978
Birthplace : Covington, Louisiana, US

Korang kenal tak dia ni siapa?.. Pelakon cerita Vampire Diaries tu la.. hehehe.. Aku kan peminat setia TV series ni.. tambah pula Ian Somerhalder as Damon Salvatore berlakon.. hehehehe.. memang best la.. dia handsome.. kenal dia pun sebab cerita ni juga.. dia dah terlibat dalam modelling sejak umur dia 10 thn kot.. Lepas tu dia berlakon.. whoa! Dia comel sangat!

Dia la boyfriend baru aku.. but not in the reality.. cuma fantasy je.. wakakaka.. 
Okay la, till then..

P/s : credit to 'mollyandthemachine" for the above picture.. <3

xoxo,
:: Effa CuRio ::

4 comments:

eB ezrin said...

erkkkkkkkkkk aed pangalila haku lagi encem la. ;p

Effa CuRio said...

@eB ezrin : dia comel.. dah besar belum confirm lagi kot handsome macam Ian.. wakakaka.. :p

Alysha Nami said...

hamboih2.. best nyew dier.. hehehe

Effa CuRio said...

@Alysha Nami thank you dear. best berangan je tu :)