Hi Bloggers!!~.. Thanks for visiting my blog.. I hope you have a great day!!~.. xoxo, Effa CuRio

♥ Adorable Followers ♥

Monday, April 8, 2013

Weekend yang penat!!~

Assalamualaikum & hye!

Korang buat apa je weekend yang lepas? Aku sangatlah busy and kepenatan.. Hari Jumaat dah la cuti sebab pergi majlis akad nikah cousin yang stay di Putrajaya. Tapi akad nikahnya di Bandar Sri Permaisuri, Cheras :)

Angah cakap Aerica macam muka aku.. Hahaha.. 
comel kan kitorang? :p

Lepas je akad nikah tu, pergi rumah cousin di Putrajaya.. Buat la apa yang patut kan.. hehehe.. Hari Sabtu pula ikut rombongan pihak pengantin lelaki sebab cousin tu lelaki.. Majlis perkahwinan pihak pengantin perempuan di Dewan Kompleks Sukan, Bandar Tun Razak. Duduk kat meja VIP.. Makanan dia cukup sedap.. hahahahaha.. Lepas kenduri, pergi rumah cousin lagi untuk bantu apa yang patut untuk majlis perkahwinan keesokan harinya.. So, aku tolong masukkan makanan dlm goodies bag and buat bunga telur je la.. 

Before heading to dewan..

Majlis perkahwinan cousin tu, hari Ahad di Dewan Precint 16 berdekatan Alamanda.. Tugasku hanyalah bagi goodies bag untuk tetamu yang hadir dan sambut tetamu.. Patah kaki berdiri dari tgh hari sampai petang.. Penat sangat. Kaki rasa nak tercabut je ni.. Hahahaha.. Rasa malas nak pergi kerja hari ni *alasan*

candid..

Apa² pun.. walaupun weekend tu sangat penat dan busy tapi buat aku happy..

Sekian...

P/s: Korang jangan tanya aku dah pakai tudung ke? Sememangnya tak lagi. Masih belajar pakai tudung dengan sempurna. InsyaAllah tak lama lagi. Doa²kan ye? *peace*
=)

xoxo,
:: Effa CuRio ::

8 comments:

::NureeN:: said...

a'ah, yer la...
muka aerica mcm muka fafa...
comel...

along x snap ke gambo wedding ni?
ke bz x sempat wat n3 hehehe

eB said...

comey....
anak haku... ha3...

eB said...

@::NureeN::
bz la sy... huwaaaaaaaaaaaaa

4feet8 said...

gambar last tu, cantik.. ;)

Effa CuRio said...

@::NureeN:: : yeay! thanks kak nureen ckp kita comel :)

Along busy kerja. nanti ada la picture kat wedding ni :)

Effa CuRio said...

@eB : aunt fafa dia pun comel sama kan? hahahaha

Effa CuRio said...

@4feet8 : terima kasih :)

cik myra said...

baby tuh sgt comeyy!!