Hi Bloggers!!~.. Thanks for visiting my blog.. I hope you have a great day!!~.. xoxo, Effa CuRio

♥ Adorable Followers ♥

Monday, September 12, 2011

Tired!!~

Assalamualaikum wbt & Hye!!~

Sorry sebab lama dh xupdate.. busy sangat-sangat..
Dah masuk minggu kedua bekerja..
Quite enjoy but agak penat la sbb travel jauh dari rumah ke office.. Needs room to rent but still can't get it.. oh no!!

Setiap hari akan keluar rumah pukul 6.30 pagi...
Naik komuter dari shah alam.. dalam pukul 8 sampai KL Sentral.. then naik plak LRT to Ampang Park.. huhuhu..
jauh betul perjalanan.. pegi kerja takde masalah..

Time balik kerja yg bermasalah sikit.. komuter slalu je penuh.. nak kena tunggu train seterusnya lambat... sampai rumah pun lambat la..
Sampai rumah je terus rasa nak tido.. hehehe.. 
Tapi kesian kat kakakku yang setia menungguku pulang kerja.. sorry angah & thanks a lot..

So, sesiapa yang tau ade rumah sewa or bilik untuk disewa area sini, bagitau la.. :)

 Siapa ade twitter??.. jom la follow.. i'll follow u back!!~


xoxo,
:: Effa CuRio ::

6 comments:

eB ezrin said...

tol gak kan? tapi nak ker kamoo dok jauh?

Effa CuRio said...

@eB ezrin terpaksa la.. huhuhu.. weekend je la balik.. ;)

Sya Haina said...

jauhnye effa keje.... nun di Key Hell ke? ops... KL... hehhehe

Effa.. follow me back blog lama dah takpakai.... =)

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

mencari rezeki bkn nya mudah kn.ble da kje bru thu..:)

Effa CuRio said...

@Sya Haina ; okay she.. dh follow.. ;)

Effa CuRio said...

@Iz.Eusof (Abg Stalker) : betul tu abg hensem.. hehehe.. ;p