Hi Bloggers!!~.. Thanks for visiting my blog.. I hope you have a great day!!~.. xoxo, Effa CuRio

♥ Adorable Followers ♥

Wednesday, September 21, 2011

Dugaan Last Day Puasa 6 !!~

Assalamualaikum wbt & Hye!!~

Korang semua dah abis puasa 6?.. hurm..
Semalam aku last day puasa 6.. mmg byk dugaan.. tension pun ade.. tapi tetap bersabar je.. huhuhu.. Korang nak tau ape yg jadi kat aku semalam?.. kalau tak nak tahu pun tak pe.. tak paksa.. hehehehe..

Semalam tgh jalan nak balik dari keje, tetiba la butang baju tercabut.. ish.. Alhamdulillah la ade sweater.. boleh la jugak cover.. hehehe.. ;)


Lepas tu sampai je KL Sentral.. tunggu la komuter nk balik Shah Alam.. Dua train tak dapat naik sebab penuh + pintu die limited je.. geram gila.. lepas tu plak ade seorang kawan yang gila ni pegi anta sms menyakitkan hati.. die boleh cakap cik Effa yang baik hati ni sombong.. adui.. rasa nak sembelih arnab je.. dah la sejam duk kat platform tu sampai la waktu berbuka pun dlm train je.. xsempat nak berbuka.. hurm.. sedih tau sebab berbuka lambat.. tak tau plak nak jadi cam ni.. selalunya sampai rumah tepat waktu berbuka.. huhuhu.. 


Yang tak boleh blah, masa nak naik train tu, diorang semua main tolak.. sampai la Cik Effa bengang cakap kat diorang boleh sabar tak.. ade orang nak keluar.. diorang dah la datang dari mana ntah, tetiba nak mencelah & tolak plak.. hurm.. ni perempuan ke ape?.. tak tahu ke nak beradab sikit.. 





P/s: pegi kerja naik basikal je la.. hehehe..
Okay la.. tu je la luahan hati ni.. nak sambung buat kerja.. daa..



Siapa ade twitter??.. jom la follow.. i'll follow u back!!~

xoxo,
:: Effa CuRio ::

4 comments:

iQa~ said...

sian ko babe...xpe,dugaan cr rezki...~

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

org2 tu menyorok lu.ble train dtg bru depa keluar.kuang3 :P prmpn skrg ni ganas2 la.lelaki pun diorg tolak kot.sbr je la..

Effa CuRio said...

@iQa~ : yup.. thanks babe.. ;)

Effa CuRio said...

@Iz.Eusof (Abg Stalker) : tau xpe.. mmg diorang sgt ganaz.. nampak lemah lembut je semua tapi.. adui!!~