Hi Bloggers!!~.. Thanks for visiting my blog.. I hope you have a great day!!~.. xoxo, Effa CuRio

♥ Adorable Followers ♥

Wednesday, February 13, 2013

Birthday Celebration :)

Assalamualaikum wbt & Hye!!~

Tanggal 28hb Januari yang lalu, birthday aku.. hehehe..
So, bukan celebrate sangat pun..
Just makan-makan di Chicken rice shop bersama family tersayang..
Tu je la.. hahahaha..

So, layan picture je la..
Before pegi makan kat chicken rice shop.. Pegi Baskin Robbins dulu..
Makan cake..

Order lain tapi dapat lain.. so dapat la cake yang baru.. hehehehe



Lepas tu dapat makan cake Secret Recipe plak..
yummy :)

So, dah besar ni tade la dapat hadiah sangat kan.. Just dapat yang kat bawah ni je..
hehehehe


Teddy Bear.. satu tu untuk Aerisha



Perfume and jacket from Mama, Along and Achik
=)

Yeayyyy! Dapat juga camera ni..
Present from Angah
=)


Tu je la cerita yang tak best for my birthday celebration. Hiks!

xoxo,
:: Effa CuRio ::

6 comments:

Ms.Fyna said...

Happy Belated Besday Effa.. Semoga bahgia dunia dan akhirat... InsyAllah... :)

Effa CuRio said...

@Ms.Fyna terima kasih dear fyna.. Amin :)

eB said...

happy belated besday adeq... byknyer hadiah :)

Effa CuRio said...

@eB : mana ada banyak pun. sikit je tu :)

Alysha Syahirah said...

Hey effa, act, dah lama nami tak on blog. kalau on pun just buat entry then bla cam tuh jep. anyway. Happy belated birthday my dear. Nami dapat tahu nie pun sebab tergrk hati nami tuk cari effa.then nami click ur link. tuh yg nami smpai sini nie. Well, dah lme sgt2 tak dgr kabar effa. :') Im sorry. Lastly, hope god always bless on you. * cantik and banyak nyew hadiah dia. Beruntung! jeles~ haha

Effa CuRio said...

@Alysha Syahirah : Alhamdulillah. thanks dear Nami :)