Hi Bloggers!!~.. Thanks for visiting my blog.. I hope you have a great day!!~.. xoxo, Effa CuRio

♥ Adorable Followers ♥

Friday, July 20, 2012

Happy Birthday Rizky!~

Assalamualaikum wbt & Hye!!~

Just a simple entry for today.
I wanna wish Happy Birthday to my nephew,
Muhammad Harith Rizky!


Semoga panjang umur dan jadi anak yang soleh ye.
Rasanya baru je kamu lahir semalam, dah setahun dah budak kecik ni
Hehehe

Aunty Fafa love you, Rizky!


Rasanya dah lama tak post apa apa entry kat sini. Almaklum busy la konon. hehehe. Sedangkan tak ada idea nak post entry pasal apa pun. Saya busy dengan twitter and tumblr je. Kalau nak cari saya, sila la follow twitter saya. InsyaAllah, I will follow back.

Esok dah start puasa kan? Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak. Selamat Berpuasa semua!


Ramadhan suda tiba, jadi pastikan kita

Setting Niat
Upgrade Iman
Download Sabar
Delete Dosa
Approve Maaf
Search Pahala

xoxo,
:: Effa CuRio ::

9 comments:

iela said...

comel comel comel, bile la nk dpt anak sndr ni, ehhhh hahah

Effa CuRio said...

@iela : tunggu dah nikah dapat la anak sendiri. hahahaha =)

eB said...

INI TIDAK ADIL. AEDREAN PUNYER MN? HU3

anhu, hepi besday dear aeeky :)

Effa CuRio said...

@eB : Maafkan hamba terlupa mau buat entry untuk aed. kan baru baik demam ni. so, ada semangat nak tulis entry =)

ellia said...

thanx auntie fafa rizky loves u too! hik2 along jeles...;p

Alysha Syahirah said...

aloooo.. tak wish at nami un... 18 julai is my bfday lorh.. hehe... tader laaa.. gurau jep.. btw... happy bfday to rizky yahh :) comel ~

Effa CuRio said...

@ellia : yeayyy. pandai rizky jawab. Along memang jeles. hahaha :p

Effa CuRio said...

@Alysha Syahirah : Alamak! tak tahu la birthday Nami, happy Belated birthday tapi rasa macam dah pernah wish birthday Nami la. Nami tipu ye? Btw, thanks =)

wana said...

singgah jap melawat....jom ke blog neds