Hi Bloggers!!~.. Thanks for visiting my blog.. I hope you have a great day!!~.. xoxo, Effa CuRio

♥ Adorable Followers ♥

Thursday, August 25, 2011

Busy!!~

Assalamualaikum wbt & Hye!!~

First of all masih sempat lagi kan nak ucapkan Selamat Berpuasa.. hehehe..
Sorry sebab lama dah tak update..

Sangatlah busy.. cari keje lagi.. tolong jaga anak buah seramai tiga orang lagi.. hurm.. lagi pun sekarang xde internet kat rumah.. so tak boleh la nak update.. Buat semua contestant contest tu, jgn risau ye.. after raya korang akan dapat result sebab tgh tunggu hadiah dari one of the sponsor.. harap dimaafkan.. even tak ramai yang masuk tapi korang reka cerita memang gempak la kan.. pening nak pilih.. 

Peace!!..




 Siapa ade twitter??.. jom la follow.. i'll follow u back!!~


xoxo,
:: Effa CuRio ::

7 comments:

EnciK AxixOu said...

semart la bckground..selamat hari raya jugak..

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

xpe effa..:)kje baik2,jaga la ank buah tu dlu.nti ada internet update la.slmt hr raya! ;)

iQa~ said...

mmg sgt lama aku xbc blog ko babe..btw,congrats darling...dh keje nnt,jaga diri ok...

Effa CuRio said...

@EnciK AxixOu : Thanks.. biasa je background tu.. hehehe..

Selamat Hari Raya Aidilfitri.. =)

Effa CuRio said...

@Iz.Eusof (Abg Stalker) : Okay abang stalker.. thanks tuk pesanan itu.. hehehe..

Selamat Hari Raya Aidilfitri!.. =)

Effa CuRio said...

@iQa~ : hehehe.. ampun la dh lama xupdate.. busy lol.. :p
btw, thanks a lot darling.. i will take care of myself.. u too.. =)

Khairiyah said...

Hye2 :D
Haha , Selamat Berpuasa Andand Selamat hari Raya Aidilfitri :D