Hi Bloggers!!~.. Thanks for visiting my blog.. I hope you have a great day!!~.. xoxo, Effa CuRio

♥ Adorable Followers ♥

Thursday, December 6, 2012

Where are you, Nami?

Assalamualaikum & Hye!!~

Semalam taip entry pasal surprise yang aku dapat kan.. And semalam juga aku dapat surprise baru.. Sedih kot dapat berita yang baru diketahui.. Nak tahu apa kes or kisahnya?? Jom!!~

Aku ada seorang rakan blogger ni.. Nama dia Alysha Syahirah.. Tapi aku panggil dia Nami je. Dia ni baik sangat. Aku suka baca blog dia. hehehe.. Kitorang berdua ni selalu berhubung dekat blog je

So, semalam masa nak post entry kat blog tu, aku klik link blog Nami sebab tgk ada entry baru and rindu dekat dia and cerita tentang diri dia.. Bila aku klik tu.. keluar benda ni..

Blog has been removed? Terkejut la aku.. Terdiam seketika.. Aku sedih kot masa tu.. tak tahu la macam mana nak gambarkan perasaan aku masa tu.. Macam mana nak contact Nami lagi? Hampa sangat.. Aku rindu Nami.. Nami, awak pergi mana? Kenapa delete blog? Kita kan kawan. Kenapa tak bagitahu sebelum nak delete blog? Kenapa Nami? Kenapa?

Nami tiada twitter account.. Dia ada facebook je tapi aku jarang on facebook and tak add pun dia.. Sememangnya aku akan contact dengan dia kat blogspot ni je la.. So, macam mana nak buat sekarang ni? Dia delete blog tanpa bagitahu. Dia tinggalkan aku macam tu je? Alahai Nami.. Tahu tak betapa sedihnya hati Effa sekarang ni?

Lama juga la aku fikir macam mana nak cari Nami balik.. Then, tiba-tiba aku gatal tangan terbaca comment Nami kat entry aku.. Aku klik nama dia.. So, terkeluar la benda alah ni pula..

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

TADAAAAA!!

WOW!! Blog Nami still ada rupanya.. Dia just tukar nama link blog dia je.. Yeayy.. Aku happy balik.. Thank you Nami.. Kalau tak, mmg Effa buntu nak cari Nami balik kat mana.. lepas ni Effa nak kena minta num phone Nami la senang :)


By the way, I really miss you, Alysha Syahirah @ Nami

P/S : Semalam ada tweet pasal Nami ni.. then ada kawan tanya siapa Nami tu? Aku jawab kawan khayalan.. hahahaha.. then baru bagitahu dia yang Nami ni rakan blogger :))

xoxo,
:: Effa CuRio ::

4 comments:

Ros said...

Salam ziarah....

Alysha Syahirah said...

alolo... cian effa.. sowie auw. nami nak bg taw. tapi tak sempat. nami busy sgt2.. btw thnx sebb always remember me.. senyum lebar nieh. hehe... love you <3

Effa CuRio said...

@Ros : Thanks datang jenguk kat blog tak seberapa ni :)

Effa CuRio said...

@Alysha Syahirah : tahu pun Nami.. macam org gila je nak cari Nami balik.. hahaha.. love you too :)