Hi Bloggers!!~.. Thanks for visiting my blog.. I hope you have a great day!!~.. xoxo, Effa CuRio

♥ Adorable Followers ♥

Thursday, March 31, 2011

Fuyyooo!!~

Assalamualaikum wbt & Hye!!..

Excited aku hari nie sebab bile buka blog kesayangan nie, tgk2.. 

surprise!!~.. 
dah 300 followers.. xsangka betul.. thanks utk semua follower.. blog aku nie dh la mcm hampeh je.. x sehebat blogger yang femes mcm hanis zalikha, yuyu zulaikha, cik epal, fatin liyana, zack entry, faizal fredley & yang lain-lain tu... xsangka la ade gak org sudi follow kan.. sampai 300 plak tue.. hehe..

So, aku buat entry nie khas utk promote blog follower aku yang ke-3oo..
jom ramai-ramai terjah blog die.. >>> Vanila Gurlz

Taadaaaaaaa!!~
v
v
v
v
v
v
v

Nie la vanila gurlz.. cantik kan??..
Nama die Nurmaizatulshima.. Die nie suka sangat mkn ice cream vanila.. tue la nama blog die jadi vanila gurlz.. Die nie student kat SEGI university college.. jgn main-main tau.. diploma in nursing.. bakal jururawat terhebat la cik vanila gurlz nie ye??.. ape-ape pun thanks dear sebab sudi follow blog Effa CuRio..


p/s: sorry coz curi pic nie kat blog cik vanila.. jgn marah ya.. peace!!~.. =)

xoxo,
::Effa CuRio ::

2 comments:

Vanila GurLz said...

waaaa!!! ade orng buat entry pasal kita laa...terharunya,,hehe..nice entry..thanks a lot dear..x perasan pulak jadi follower yang ker-300 for your blog...i like3!

Effa CuRio said...

no biggie dear!!~..
=)